Forår & sommer
Vores lille trattoria, uformelle restaurant, er åben forår & sommer og ligger i det fri. Vi har 6 borde under parrasol og med så få, er der god tid til at forkæle hver gæst. Menuen er a la carte, og focus er på vores egne produkter, garneret med udenlandske top-specialiteter. Vi benytter grønt og urt fra vores tilhørende have. Når tiden er til det, høstes figner, æbler, pærer, bær, rabarber, peberrod, blommer, tomater, druer & diverse krydderurter. Hvis man gerne bare vil nyde en kop mokka eller et glas vin, har vi 3 café borde i haven uden parrasol. Café bordene kan ikke reserveres.
Det er en fordel at bestille bord men ikke et krav. I højsæsonen kan der være 2-3 ugers ventetid på en stol.
Hvis vejret ikke tillader udeservering, kan gæsten eller vi, aflyse pr. telefon, gerne om formiddagen inden kl. 10 hvis muligt.
Bord reserveres på 66 112503, gerne i tidsrummet 9-11.30 før service, i vores åbningstid (se i bunden af hjemmesiderne)
Mad ud af huset
Året rundt kan du afhente mad til at tage med hjem. Vi skal have bestillingen senest dagen forinden om formiddagen. Ved større selskaber skal bestillingen afgives senest én uge i forvejen. Maden anrettes enten i engangsemballage eller på service, som leveres tilbage dagen efter.
Vores standard menu ud af huset kan vælges enkeltvis:
- Koldrøget laks & garniture
- charcuterie & garniture
- oste & garniture
- brød