Vores fisk og kødproduktion er 100 % fokuseret på optimal kvalitet. Vi bruger de penge og den tid, som er nødvendig, for at kunne levere i Gourmet kvalitet, både til private og de bedste køkkenchefer. Som privat køber du lige den mængde du har brug for og vi har smagsprøver på stort set alt.
Grambogård velfærdsgris
Vejrø gris
Duroc gris fra Spanien
Pata Negra gris fra Korsika
Murray Grey okse fra Urup Dam
Wagyu fra Japan & Australien
Rensdyr fra Sverige
Laksen kommer fra det nordlige Norge eller Skotland.
Andebryst fra Frankrig
Vores koldt røget laks, blev i 2014 kåret som den bedste koldrøgede laks, af erhvervsfiskernes Fiskeavis, og serveres på en række af de bedste danske restauranter.
Laks, koldrøget — Side 1,4 kg.
Laks, koldrøget — Side 3 kg.
Laks, varmrøget — 1,4 kg.
Makrel, varmrøget — forår & sommer
Vores bacon tager mellem 1-2 måneder at fremstille, og kan spises uden tilberedning, bare med lidt god olivenolie med evt. lidt frisk hvidløg. Frisk bacon egner sig til ristning.
Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget
Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget
Timian Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Timian Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Chili Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Chili Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Lime Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Lime Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Pancetta frisk — kryddermodnet, peberlagret svinebryst
Pancetta lagret — kryddermodnet, peberlagret svinebryst
Pancholetto — kryddermodnet peberlagret okseinderlår
Pancholetto lagret — kryddermodnet peberlagret okseinderlår
Lardo — kryddermodnet lagret spæk
Guanciale — tørsaltet kæbesnitte, koldrøget u/skind
Mørbrad — saltet, koldrøget svinemørbrad
Rensdyr — tørsaltet, koldrøget
Andebryst — tørsaltet, kodrøget
Oksesalami af Urup Dam okse — cognac/enebær/ramsløg/alm
Røgeri Hindsholm Skinke — af Vejrø gris eller velfærdsgris Grambogård
Jambon Corse — Korsikansk højlandsskinke uden ben, lagret min. 3 år
Saucisse Corse — korsikansk salami lagret 9 måneder
AOC patanegra gris
Vildsvin
alm. Svin
(Hvis vi ikke har det, sørger gerne for større specielle udskæringer til fest eller lign. Ring og hør nærmere.)
Nebraska Ribeye — udskåret i ca. 300 gr. (samme ribeye som på MASH)
Murray grey okse — af Urup Damoksen-diverse udskæringer (ring for udskæring)
Wagyu striplon — uden trekantstykke MSC 7-8 (marmoreringsbetegnelse)
(skal bestilles og sælges kun i ½ eller hele stykker, ring og hør nærmere)
Vi sørger gerne for hele ferske laks eller laksesider til fest eller lignende, ring og hør nærmere.
Røgeri Hindsholm
cvr. 25077725
røgeri/butik/restaurant
Stavrevej 4, 5300 Kerteminde
(5 km. Nord for Kerteminde, i den lille by Måle)
+45 66112503
mail@røgerihindsholm.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.røgerihindsholm.dk
www.roegerihindsholm.dk