![](/templates/yootheme/cache/3c/HR-1_6-3c193883.jpeg)
Kød og fisk
Vores fisk og kødproduktion er 100 % fokuseret på optimal kvalitet. Vi bruger de penge og den tid, som er nødvendig, for at kunne levere i Gourmet kvalitet, både til private og de bedste køkkenchefer. Som privat køber du lige den mængde du har brug for og vi har smagsprøver på stort set alt.
Råvaren (kød & fisk)
Grambogård velfærdsgris & velfærdsokse, Danmark
Vejrø gris, Danmark
Duroc gris fra Spanien
Pata Negra gris fra Korsika
Murray Grey okse fra Urup Dam, Danmark
Wagyu okse fra Japan & Australien
Rensdyr fra Sverige & Estland
Andebryst fra Frankrig
Presa fra Spanien
Spæk til lardo fra Casiraghi, Italien
Salt fra Guerande, Frankrig
Laksen fra det nordlige Norge, Skotland, Grønland eller Færøerne
![](/templates/yootheme/cache/9a/HR-3-9a78c4e4.jpeg)
Fisk
Vores koldt røget laks, blev i 2014 kåret som den bedste koldrøgede laks, af erhvervsfiskernes Fiskeavis, og serveres på en række af de bedste danske restauranter.
Laks, koldrøget — Side 1,4 kg.
Laks, koldrøget — Side 3 kg. (skal bestilles 10 dage i forvejen,minimum 2 sider)
Laks, varmrøget — side 1,4 kg.
Laks, varmrøget — side 3 kg. (skal bestilles 10 dage i forvejen,minimum 2 sider)
![](/templates/yootheme/cache/86/HR-4-86807e45.jpeg)
Bacon
Vores bacon tager mellem 1-3 måneder at fremstille, og kan spises uden tilberedning, bare med lidt god olivenolie med evt. lidt frisk hvidløg. Frisk bacon egner sig bedst til ristning.
Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget
Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget
Timian Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Timian Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Chili Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Chili Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Lime Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Lime Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Fennikel Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Fennikel Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
Duroc tomat Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Duroc tomat Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind
![](/templates/yootheme/cache/d2/HR-5-d25374b3.jpeg)
Specialprodukter (RH)
Skinke
Pancetta frisk — kryddermodnet, peberlagret svinebryst
Pancetta lagret — kryddermodnet, peberlagret svinebryst
Pancholetto — kryddermodnet, peberlagret okseinderlår
Pancholetto lagret — kryddermodnet, peberlagret okseinderlår
Lardo — kryddermodnet, koldrøget, langtidslagret spæk
Presette — tørsaltet, koldrøget, lagret presa af spansk duroc gris
Filetto di collo — kryddermodnet, langtidslagret, koldrøget filet af svinenakke
Guanciale — tørsaltet, kryddermodnet, koldrøget kæbesnitte,
Mørbrad — tørsaltet, koldrøget svinemørbrad
Andebryst — tørsaltet, kodrøget
Kronhjortfilet — tørsaltet,koldrøget
![](/templates/yootheme/cache/60/HR-6-60de326c.jpeg)
Skinke
Røgeri Hindsholm Skinke — af Vejrø gris eller velfærdsgris Grambogård
![](/templates/yootheme/cache/a1/HR-7-a1c69cc1.jpeg)
Skinke Korsika
Jambon Corse — Korsikansk højlandsskinke uden ben, lagret min. 3 år
![](/templates/yootheme/cache/91/HR-8-911824ff.jpeg)
Salami Korsika
Saucisse Corse — korsikansk salami lagret 9 måneder
AOC patanegra gris
Vildsvin
alm. Svin
![](/templates/yootheme/cache/38/HR-9-3872add5.jpeg)
Fersk kød
(Hvis vi ikke har det, sørger vi gerne for større specielle udskæringer til fest eller lign. Ring og hør nærmere.)
Nebraska Ribeye, Gold Label — udskåret i ca. 300-350 gr.
Wagyu striplon — uden trekantstykke MSC 7-8 (marmoreringsbetegnelse)
(skal bestilles og sælges kun i hele stykker, ring og hør nærmere)
Presa — sælges kun i hele stykker
![](/templates/yootheme/cache/26/HR-2-26ff3fc3.jpeg)
Fersk laks
Vi sørger gerne for hele ferske laks eller laksesider til fest eller lignende, ring og hør nærmere.