Specialiteter

Udover vores egne produkter, af kød og fisk, sælges italienske og korsikanske specialiteter i butikken. Vi er eneforhandler i Danmark, af en række topprodukter, hvor flere er kåret gentagne gange som bedst i verden. Af firmaer vi forhandler kan nævnes:

  • Quattrociocchi, kåret som årets farm på verdensplan, verdens bedste olivenolie 2014.
  • Malpighi, stor producteur af balsamico.
  • Scarchilli, kåret som bedste italienske ost til filatering.
  • La Parinna, stor producteur af får & gedeoste.
  • Pasta Gentile, verdens bedste pasta producent.
  • Chacuterie du Francois, 3. Gennerationsproducent af korsikanske skinker og salami.
  • HornCider, kåret som Europas bedste cider producent.

Flere af vores produkter, er havnet på hylden i butikken, som resultat af en køkkenchefs forespørgsel. Vi finder netop den specialitet, som køkkenet efterspørger, og hvis vi ligeledes godkender produktet, sælges den i butikken.

Til at vurdere produkterne, har vi et smagspanel. Allan Jørgensen, sommelier, og undertegnede, er hovedkræfterne i panelet. Vi får løbende tilsendt top 5, som vi kalder det. De øverste 5 % på kvalitetsstigen, tilsendt af en tilknyttet fødevareekspert og sensoriker i Rom.


Quattrociocchi

Koldpressede olivenolier fra Quattrociocchi
Olivastro Olio Extra Vergine di Oliva (kåret verdens bedste 2014, 0,5 l.)
Condimento ai Funghi Porcini — Karl Johan olivenolie, 0,25 l.
Condimento al Limone — Citron olivenolie, 0,25 l.
Condimento al Tartufo — Trøffel olivenolie, 0,25 l.
Condimento all´ Aglio — Hvidløg olivenolie,0,25 l.
Condimento all´ Aglio E Peperoncino — Hvidløg/chili olivenolie, 0,25 l.
Condimento al Rosmarino — Rosmarin oliven olie, 0,25 l.
Conditamento alle Arange — Appelsin olivenolie, 0,25 l.
Conditamento alle Salvia — Salvie olivenolie, 0,25 l.
Conditamento al Basilico — Basilikum olivenolie, 0,25 l.
Condimento a Origano — Oregano olivenolie, 0,25 l.

Cremer fra Quattrociocchi
Crema di carciofi — Artiskok creme
Crema di Funghi — Svampe creme
Crema di peperoncini — Chili creme
Crema di Olive nere — Mørk oliven creme
Crema di olive verdi — Grøn oliven creme
Crema Tartufata — Trøffel creme

Oliven i olie / saltlage fra Quattrociocchi (alle olier er jomfru koldpresset olivenolie)
Olive Nere Grinze — Mørke soltørret oliven i olie
Olive Verdi Schiacciate — Flækket grøn oliven i olie
Olive Verdi — grøn oliven
Olive Verdi Noccelllara del Belice — Grøn Oliven Noccelllara del Belice
Olive Verdi Gaeta — Grøn Oliven Gaeta
Olive Nere — Mørk oliven
Olive Nere Gaeta — Mørk Oliven Gaeta

Syltet grønt & Tomat fra Quattrociocchi
Carciofi Rustici — Hele artiskokker I ekstra jomfru olivenolie
Melanzane a Filetti — Auberginer i strimler
Peperoncini Ripieni — Chilipeber med oliven, kapers og ansjoser i ekstra jomfruolie
Pomodorini al naturale — Cherry tomater
Passata di Pomodoro — Tomatpure

Marmelade fra Quattrociocchi
Limoni marmellata — Citronmarmelade
Arance marmellata — Appelsinmarmelade
Albricocche confettura extra — Abrikosmarmelade
Prugne confettura extra — Blommemarmelade
Fragola confettura extra — Jordbærmarmelade

Balsamico fra egen produktion
Balsamico, Røgeri Hindsholm 2015 på Cabernet og Solaris
Vineddike, rød på 10 år gammel eddikemoder, fadlagret.


Balsamico fra Malpighi, Modena

Traditionale, min. 12 år fadlagret (MIPAAF certificeret & nummereret)
Saporoso, riserve, min 8 år fadlagret
Acino Bianco, min 5 år fadlagret
Gustoso, min. 4 år fadlagret
Premium silver
Saporina balsamico som gelé, min. 8 år fadlagret
Prelibato balsamico som gelé, min 5 år fadlagret

Røgsalt fra Røgeri Hindsholm
Vi producerer 8 forskellige typer røget salt. Råvaren er raffineret havsalt fra Montpellier og uraffineret havsalt fra Bretagne. Saltet tørres og røges nænsomt i 125 eller 250 timer. Saltet sigtes, i fine og grove krystaller. Saltet kan også kværnes helt fint i vores store saltmølle.
100 gr. /500 gr. /1 kg.


Pasta Gentile

Pasta fra Pasta Gentile, vel verdens bedste pasta
Spaghetti
Linguine
Taggliatelle
Lasagne
Calamereti
Pennoni Rigati


Manaide

Ansjosprodukter fra Manaide, verdens bedste ansjosproducent
Colatura, ansjos-essens, 100 ml.
Colatura, ansjos-essens, 100 ml. På spray
Alici di Anzio, ansjosfileter I koldpresset olivenolie.


HornCider

HornCider, dessertvin. Kåret som europas bedste cidervin 2015
Kvasir, æble desertvin, 0,35 l. med vildgær fra Esben Møllers forårshonning
Forårshonning fra Esben Møller, Tvillum, 450 gr.

Lakrids, koncentreret
100 % ren lakrids af verdens bedste lakridsrødder fra Afghanistan. Indeholder kun lakrids og 5 % fructose fra naturens side. Stykker hugges af en blok på 25 kg.
Lakridssirup, 50 ml.


Davids Coffee Risteri

Kaffe Gourmet, fra Davids Coffee Risteri
Du kan købe bønnen hel, eller få den malet I den finhed du ønsker.
No. 5 — espresso (sølvmedalje 2007)
Latin Love — espresso
Rwanda Murundu — stempelkande

Adresse

 

Røgeri Hindsholm
cvr. 25077725

røgeri/butik/restaurant
Stavrevej 4, 5300 Kerteminde
(5 km. Nord for Kerteminde, i den lille by Måle)

Kontakt

 

+45   66112503

mail@røgerihindsholm.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.røgerihindsholm.dk
www.roegerihindsholm.dk



Åbningstider

 

Butik: 
Torsdag - søndag     10-16

Trattoria:
1. maj - 15. september
Torsdag til søndag  
ankomst 12-16