Om Røgeri Hindsholm
Røgeri Hindsholm består af
- Røgeri med speciale i koldrøgning
- Tilhørende butik med røgeriets produkter samt gourmet specialiteter fra især Italien og Korsika
- En ude restaurant forår og sommer
- Speciale i at finde top gourmet produkter, på køkkenchefens forespørgsel
- Balsamico produktion
Filosofien
Vi fremstiller 100 % kompromisløst. De bedste råvarer er altid udgangspunktet og vi bruger den tid som er nødvendig for at kunne opnå sublim kvalitet. Som eksempel tager det 1 måned at fremstille frisk bacon, og 2-4 måneder at fremstille lagret bacon. Vores laks blev i 2014, kåret som danmarks bedste koldrøgede laks, af Erhversfiskernes Fiskeavis, og siden da har vi repræsenteret Danmark i Paris og Riaydh, og ved diverse ambassade-events.
I dag leverer vi til ca. 15-20 af de allerbedste køkkenchefer i Danmark, flere med Michelin stjerner. Filosofien og målet er, altid at opnå den sublime kvalitet, som er værdig til en Michelin restaurant.
Historien bag
Røgeri Hindsholm, er resultatet af studier i Italien, hvor jeg har boet sammenlagt 10-15 år, on/off. I midt 80′ erne fik jeg stillet et hus til rådighed, under mit filosofistudie, hvor jeg kunne skrive om kulturelle forskelle i Europa. Arbejdet udmundede i et studie af traditionelle italienske fremstillingsmetoder indenfor det kulinariske. Saltning, fermentering, røgning, modning og lagring. Fra 2010 og frem til firmaets start, blev erfaringer fra Italien, brugt i udviklingen af gourmet kødprodukter og koldrøget laks. I 2013 kunne Røgeri Hindsholm åbne.
Tilknyttede til Røgeri Hindsholm
Per Knuppert, ejer og røgmester
August Bech, souschef
Andrea Bech, medhjælper
Cilie, medhjælper
Rikke, medhjælper
Lucca, medhjælper
Allan Jørgensen, sommelier
Christian Tørring, supplerende køkkenchef ved events
Tine Fallesen, dyrlæge & fødevarerådgiver Comida
Eurofins, laboratorie test
Jørgen Broe, analyseekspert indenfor vin, balsamico & vinplanter
Kaspar Sivertsen, grafisk designer
Claes Bech-Poulsen, fotograf