Røgeri Hindsholm består af
- Røgeri med speciale i koldrøgning
- Tilhørende butik med røgeriets produkter samt gourmet specialiteter fra især Italien og Korsika
- En ude Café året rundt
- Speciale i at finde top gourmet produkter, på køkkenchefens forespørgsel
- Balsamico produktion
Filosofien
Vi fremstiller 100 % kompromisløst. De bedste råvarer er altid udgangspunktet og vi bruger den tid som er nødvendig for at kunne opnå sublim kvalitet. Som eksempel tager det 1 måned at fremstille frisk bacon, og 2-4 måneder at fremstille lagret bacon. Vores laks blev i 2014, kåret som danmarks bedste koldrøgede laks, af Erhversfiskernes Fiskeavis, og siden da har vi repræsenteret Danmark i Paris og Riaydh, og ved diverse ambassade-events.
I dag leverer vi til ca. 15-20 af de allerbedste køkkenchefer i Danmark, flere med Michelin stjerner. Filosofien og målet er, altid at opnå den sublime kvalitet, som er værdig til en Michelin restaurant.
Historien bag
Røgeri Hindsholm, er resultatet af studier i Italien, hvor jeg har boet sammenlagt 10-15 år, on/off. I midt 80′ erne fik jeg stillet et hus til rådighed, under mit filosofistudie, hvor jeg kunne skrive om kulturelle forskelle i Europa. Arbejdet udmundede i et studie af traditionelle italienske fremstillingsmetoder indenfor det kulinariske. Saltning, fermentering, røgning, modning og lagring. Fra 2010 og frem til firmaets start, blev erfaringer fra Italien, brugt i udviklingen af gourmet kødprodukter og koldrøget laks. I 2013 kunne Røgeri Hindsholm åbne.
Tilknyttede til Røgeri Hindsholm
Per Knuppert, ejer og røgmester
Allan Jørgensen, sommelier
Christian Tørring, supplerende køkkenchef ved events
Tine Fallesen, dyrlæge & fødevarerådgiver Comida
Eurofins, laboratorie test
Jørgen Broe, analyseekspert indenfor vin, balsamico & vinplanter
Kaspar Sivertsen, grafisk designer
Claes Bech-Poulsen, fotograf