Kød og fisk

Vores fisk og kødproduktion er 100 % fokuseret på optimal kvalitet. Vi bruger de penge og den tid, som er nødvendig, for at kunne levere i Gourmet kvalitet, både til private og de bedste køkkenchefer. Som privat køber du lige den mængde du har brug for og vi har smagsprøver på stort set alt. 

Råvaren

Grambogård velfærdsgris
Vejrø gris
Duroc gris fra Spanien
Pata Negra gris fra Korsika
Murray Grey okse fra Urup Dam
Wagyu fra Japan & Australien
Rensdyr fra Sverige
Laksen kommer fra det nordlige Norge eller Skotland.
Andebryst fra Frankrig


Fisk

Vores koldt røget laks, blev i 2014 kåret som den bedste koldrøgede laks, af erhvervsfiskernes Fiskeavis, og serveres på en række af de bedste danske restauranter.

Laks, koldrøget — Side 1,4 kg.

Laks, koldrøget — Side 3 kg.

Laks, varmrøget — 1,4 kg.

Makrel, varmrøget — forår & sommer


Bacon

Vores bacon tager mellem 1-2 måneder at fremstille, og kan spises uden tilberedning, bare med lidt god olivenolie med evt. lidt frisk hvidløg. Frisk bacon egner sig til ristning.

Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget

Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget

Timian Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind

Timian Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind

Chili Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind

Chili Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind

Lime Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind

Lime Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind


Specialprodukter

Pancetta frisk — kryddermodnet, peberlagret svinebryst

Pancetta lagret — kryddermodnet, peberlagret svinebryst

Pancholetto — kryddermodnet peberlagret okseinderlår

Pancholetto lagret — kryddermodnet peberlagret okseinderlår

Lardo — kryddermodnet lagret spæk

Guanciale — tørsaltet kæbesnitte, koldrøget u/skind

Mørbrad — saltet, koldrøget svinemørbrad

Rensdyr — tørsaltet, koldrøget

Andebryst — tørsaltet, kodrøget

Oksesalami af Urup Dam okse — cognac/enebær/ramsløg/alm


Skinke

Røgeri Hindsholm Skinke — af Vejrø gris eller velfærdsgris Grambogård


Skinke Korsika

Jambon Corse — Korsikansk højlandsskinke uden ben, lagret min. 3 år


Salami Korsika

Saucisse Corse — korsikansk salami lagret 9 måneder

AOC patanegra gris

Vildsvin

alm. Svin


Fersk kød

(Hvis vi ikke har det, sørger gerne for større specielle udskæringer til fest eller lign. Ring og hør nærmere.)

Nebraska Ribeye — udskåret i ca. 300 gr. (samme ribeye som på MASH)

Murray grey okse — af Urup Damoksen-diverse udskæringer (ring for udskæring)

Wagyu striplon — uden trekantstykke MSC 7-8 (marmoreringsbetegnelse)
(skal bestilles og sælges kun i ½ eller hele stykker, ring og hør nærmere)


Fersk laks

Vi sørger gerne for hele ferske laks eller laksesider til fest eller lignende, ring og hør nærmere.

Adresse

Røgeri Hindsholm
cvr. 25077725

røgeri/butik/restaurant
Stavrevej 4, 5300 Kerteminde
(5 km. Nord for Kerteminde, i den lille by Måle)

Kontakt

+45   66112503
+45   30326603

mail@røgerihindsholm.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.røgerihindsholm.dk
www.roegerihindsholm.dk



Åbningstider

Butik: 
Onsdag til søndag    10-16
Torsdag                    10-18

Trattoria:
1. maj - 15. september
Torsdag til søndag ,  12-18